Når det kommer til at finde det rigtige par briller, er det vigtigt at tænke over, hvilke aktiviteter man foretager sig i løbet af dagen. Hvis man for eksempel er en ivrig gamer, kan det være vigtigt at vælge et par brilleglas, der er specielt designet til at give en optimal spiloplevelse. Ligeledes, hvis man ofte kører bil i mørke, kan det være en god idé at vælge glas, der er specielt designet til at give en god sikkerhed i mørke.

Heldigvis har Borre og Severin Optik et stort udvalg af brilleglas, der er specielt designet til at opfylde forskellige behov. Vi tilbyder for eksempel farveskiftende glas, der automatisk bliver mørke som solbriller, når man er ude i solen. Vi har også flerstykke glas, der giver mulighed for både at læse en bog tæt på og se hvad der sker på afstand, polariserede glas, som er gode ude, hvor der kan være mange refleksioner, et stort udvalg af læsebriller og meget mere.

Vores glasleverandører er nogle af verdens førende teknologiske brilleglas producenter, nemlig Hoya, Zeiss samt Rodenstock. Firmaer som producere brilleglas af meget høj optisk kvalitet. Det betyder at du kan være sikker på at få brilleglas af høj kvalitet.

Hvis du ønsker rådgivning om hvilket glas, der matcher dine øjnestyrker og behov bedst, er vi klar til at vejlede dig. Vi kan hjælpe dig med at finde det perfekte par briller, der passer til dit livsstil og aktiviteter, så du kan se klart og komfortabelt i alle situationer.

Scroll to Top