Det er en trist kendsgerning, at der er mange mennesker i verden, der ikke har adgang til ordentligt syn, på grund af mangel på økonomiske midler.
Men heldigvis er der noget, vi alle kan gøre for at hjælpe. Borre og Severin Optik tilbyder en unik mulighed for at donere dine gamle briller og solbriller, så andre kan få glæde af dem og få bedre syn.

Mange har gamle briller og solbriller liggende i skuffen derhjemme, som de ikke længere bruger. Hvorfor ikke give dem videre, så andre kan komme til at se bedre? Det er en enkel og nem måde at gøre en forskel i verden, og samtidigt, kan det også være godt for din økonomi. Når du donerer dine gamle briller til os, vil vi give dig et værdibevis på 500 kroner, som kan bruges ved køb af et par nye briller eller solbriller.

De gamle briller bliver renset og gået efter, så de bliver klar til at blive brugt igen. Det er en win-win situation, hvor både du og andre kan have glæde af dit donation.

Vi ved, at det kan være svært at give afkald på noget man har haft glæde af, men at donere dine gamle briller til Borre og Severin Optik er en god måde at sikre, at de ikke går til spilde, og at andre i verden kan få glæde af dem og får bedre syn. Det er også en god måde at være bæredygtig og gøre en forskel i verden. Så hvis du har gamle briller eller solbriller, som du ikke bruger længere, tøv ikke med at bringe dem til Borre og Severin Optik.

Det er en enkel og nem måde at gøre en forskel i verden.

Scroll to Top