At have et par briller er en stor investering, både økonomisk og praktisk. Derfor er det vigtigt at tage godt vare på dem og sørge for, at de altid er i god stand. Det er her Borre og Severin Optik kan hjælpe.

Vi tilbyder en fremragende service, hvor vi servicerer og reparerer alle slags briller. Det betyder, at vi ikke kun servicerer briller, som er købt hos os, men også dem du har købt andre steder. Kig forbi vores butik, og få dine briller rettet, renset og tjekket, så du kan have glæde af dem i mange år frem. Det er også muligt at få dine briller renset med ultralyd, hvilket giver en mere grundig rengøring, samt udskiftet næsepuderne for at øge komforten.

Men det er ikke kun vores service, der gør os til et godt valg. Vi giver også gode råd til at tage vare på dine briller derhjemme. Du kan f.eks. skylle dine briller under vandhanen og brug en mikrofiberklud eller et brugt bomulds viskestykke og lidt brillerens, når du skal pudse dine brillen. Det er vigtigt at være forsigtig, når man pudser briller, for at undgå at ridse eller beskadige glasene.

Du kan også vaske din mikrofiberklud på 30 grader og uden skyllemiddel. Hvis du har problemer med at dine briller dugger, har vi også special-brilleklude, der kan afhjælpe det problem.

Vi ved, at det kan være svært at tage vare på briller, men vi er her for at hjælpe. Vores service og gode råd gør det nemt og bekvemt for dig at tage vare på dine briller.

Scroll to Top