Med vores brilleabonnement har du råd til alle de briller du har brug for
og det er med

0,- i udbetaling, 0,- i gebyrer, 0,- renter

Kreditvurderingen kræver kun dit sygesikringskort samt billedlegitimation fra enten pas eller kørekort, vi bruger basisbank til at stå for det.

Når du køber din briller hos os har du mulighed for at dele betalingen op i 10 eller
20 måneder. -og det koster dig ikke ekstra. ÅOP (Årlig omkostning i procent) er nemlig på 0% når du får dine nye briller finansieret hos os.

Briller på abonnement – hvad koster det?  Hos Borre & Severin Optik har du selvfølgelig også mulighed for, at købe dine briller på abonnement. Det er muligt at få en totalt rente- og gebyrfri ordning, helt uden at du binder dig til alt muligt ekstra – til priser fra kr. 35,- pr. md.  Det går helt simpelt ud på, at prisen på den brille du vælger bliver delt op i 10 eller 20 bidder og selvfølgelig med automatisk stop, når brillen er færdigbetalt. Med denne ordning har du mulighed for at købe en eller flere briller på samme tid, uden at det skal koste dig en formue. Hvis du er medlem af Sygesikring ”Danmark”, så er der også altid mulighed for at få helt op til 1500 kr. i tilskud til de nye briller afhængig af den gruppe du er medlem af og dit køb. Vores abonnement gælder selvfølgelig for alle vores briller og solbriller. Så bestil en tid til en gratis synsprøve i en af vores butikker enten i Rønne eller Aakirkeby, så kan du også få glæde af alle vores mange gode tilbud og løsninger, med mulighed for en fast pris hver måned, som passer dig bedst.

Scroll to Top