Når det kommer til sikkerhed på arbejdspladsen, er det vigtigt at tage dine øjne med i betragtning. Der er mange arbejdsopgaver, hvor man risikerer at skade sine øjne, som f.eks. arbejde med støv, flyvende partikler, og kemikalier. Derfor er sikkerhedsbriller en absolut nødvendighed for at beskytte dine øjne mod skader.

Heldigvis kan Borre og Severin Optik hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dine sikkerhedsbriller. Vi har et stort udvalg af sikkerhedsbriller, både med og uden styrke, så du kan få den beskyttelse, du har brug for, uden at gå på kompromis med din syn.

Men det er ikke kun vores store udvalg, der gør os til et godt valg. Vi kommer også gerne ud på din arbejdsplads og rådgiver dig om hvilken løsning, der vil være den mest optimale for dit arbejde, og dit syn. Vi kan hjælpe dig med at finde de sikkerhedsbriller, der passer til dit arbejde og dit budget.

Det er også vigtigt at nævne, at det er din arbejdsgiver, der skal betale for dine sikkerhedsbriller, så du behøver ikke at bekymre dig om det økonomiske aspekt.

Så hvis du ønsker at beskytte dine øjne på arbejdspladsen med de bedste sikkerhedsbriller, så kontakt Borre og Severin Optik i dag. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig.

Scroll to Top