Aldersrelateret svækket syn er en almindelig udfordring, som kan have store konsekvenser for ens dagligdag og sociale liv. Traditionelle briller kan ofte ikke give det optimale syn, og i disse tilfælde kan forstørrende hjælpemidler som lup- og kikkertbriller være en god løsning.

Filterbriller kan også forbedre synsevnen ved at øge kontrasten. For dem, hvis synet er stærkt svækket og ikke længere kan rettes med briller, kan elektroniske forstørrelsesapparater være en god mulighed. Det er estimeret, at omkring 10% af personer omkring de 70 år har så dårligt syn, at de ikke længere kan klare sig med standardbriller.

Manglende syn kan have alvorlige konsekvenser for ens mulighed for at deltage i det sociale liv. Derfor er det vigtigt at søge rådgivning og hjælp i forbindelse med nedsat synsevne. Borre & Severin Optik kan være behjælpelige med at finde de helt rigtige hjælpemidler til netop dit behov, udvalget af synshjælpemidler er bredt, herunder elektroniske lupper, som kan hjælpe med at forbedre ens syn og dermed øge livskvaliteten.

Scroll to Top